Wishlist ABC | Bolivia, Brazilië, Buffalo National River

Elke keer na mijn reizen wordt mijn bucketlist steeds langer en langer. Toen ik Marcella Molenaar haar website ging bezoeken, zag haar abc wishlist. Ik vind het zo leuk concept, dat ik ook een ABC wilde gaan maken. Dus bij elke letter kies ik een land/wandelroute/dorp/natuur gebied die ik graag wil bezoeken, Graag wil ik mezelf ook uitdagen om naar die plekken te gaan. Ik wil heel het alfabet af gaan, en bij elke letter vertel ik welke plekken wil gaan bezoeken. De volgende is de letter B van Bolivia, Brazilië, Buffalo National River

Bolivia

Dit land staat al enorm lang op mijn wishlist, ben al verliefd verliefd op het land geworden zonder er naar toe te gaan. Nu vraagje misschien hoe kan je verliefd worden op een land als je er nog niet ben geweest. Komt door de blogs die mensen schrijven en foto’s. Misschien dat het volgende jaar gaat lukken, dan ik de mooie zoutvlaktes gaan bezoeken.

Brazilië

Brazilië staat wel op me verlanglijstje maar niet boven aan de lijst.  Als ik een reis ga maken wil ik heel graag op het uitkijk punt staan van Rio de Janeiro. Het lijkt me zo mooi om bij het beroemde beeld van Rio de Janeiro te staan en uitzicht hebben over de stad te hebben. 

Buffalo National River

Ik hou om te wandelen in de natuur, het liefst met mijn meiden (Sky & Sidney) maar helaas kan ik die meenemen naar Amerika. In Amerika is zo groot met zoveel verschillende parken.  Als het me lukt wil ik ze allemaal bezoeken onder ander Buffalo National River. 

 

De letter B hebben we nu gehad, hij was redelijk te doen.  Nu even nadenken voor de letter C.  Als je benieuwd bent, hou mijn website in de gaten.

Welke bestemming hebben jullie in de letter B.

Meer van mijn Alfabet wishlist zien:

Wishlist letter A 

 

 

 

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Diana augustus 15, 2017 at 8:19 pm

  Leuk plekken heb je benoemd. Zelf wil ik graag nog naar Bulgarije en Boedapest. Vooral Boedapest lijkt mij een interssante stad om te bezoeken ivm zijn historie.

 • Reply Sofie augustus 20, 2017 at 7:51 am

  Oh wauw, Buffalo National River ziet er ontzettend mooi uit! En dat water, zó mooi blauw!

  • Reply mytraveljourney augustus 22, 2017 at 4:20 pm

   inderdaad daarvoor wil ik ook die kant op om dat mooie blauwe water te zien.

  Leave a Reply