Een strandwandeling met mijn honden in Zoutelande

Mijn moeder en ik willen altijd heel graag met onze honden naar strand, maar helaas op de meeste stranden mogen de honden niet los tussen 1 mei en 15 september. Ik vindt dat juist heel erg jammer, want als ik naar het strand ga wil ik mijn honden los laten lopen. Omdat de weken zo snel voorbij gaan heb ik er niet bij stil gestaan dat het vanaf vorige week de honden weer los mogen lopen overdag. We hebben toen ook heel snel besloten dat we op woensdag 20 september naar Zeeland zouden gaan.

We gaan meestal naar Dishoek, maar op het laatste moment zei me moeder zullen we een keer naar een andere strand gaan. Toen zei ze Zoutelande daar ben ik heel vaak geweest toen ik klein was. Ik zeg ja dat is goed, alleen als je op tijd weet of er ook honden los mogen lopen op dit tijdstip. En dat was gelukkig zo, we zijn naar Zoutelande gegaan. En ik moet eerlijk zeggen wat is het hier mooi zeg, ik ga zeker vaker terug naar dit stukje strand.

Wij hebben onze auto geparkeerd op het grote parkeerplaats aan de Westkapelseweg. En onze wandeling is begonnen als een strandwandeling en na een hapje eten bij strandtent Bluv zijn we over de duinen terug gaan lopen omdat het ep was geworden.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Madelon - Meer met mama oktober 5, 2017 at 9:17 am

    Wat fijn dat jullie het mooi gehad hebben. Lekker weer erbij heerlijk uitwaaien op het strand. Dat is toch genieten met je moeder en de honden 🙂

  • Leave a Reply