hondenvakantie: voorbereiding op Belgische Ardennen

Dit is al wat ik heel lang wil gaan doen met mijn honden (Sky & Sindey). Nu gaat het gebeuren ook, op 4 september ga ik met mijn moeder en honden richting de Belgische Adrennen. Daar een midweek door  brengen.

We gaan onze tijd door brengen in het dropje dat Trios Ponts heet, dat vlakbij luiken (België) ligt.  We hebben een huisje geboekt bij Landal Village les Gottales, het is niet speciaal voor honden. Zelf vind ik het niet zo erg, want ik ben niet van plan om veel in het huisje te blijven.

Route

We gaan er een klein roadtripje van maken, we gaan via Limburg richting Trios Ponts. We willen in Limburg even een tussenstop maken voor de honden , en voor onszelf een wandeling maken.

Omgeving

We verblijven precies in een bosrijk omgeving, dus dat komt goed van pas. Beneden de berg stroomt de Amblève, is goed voor kanotochtjes. Maar ik ga het ergens anders voor gebruiken, spelen voor afkoeling voor de honden. Ik wil zelf nog naar een paar watervallen in Coo en Durbuy, maar dat is nog de vraag om me moeder dat wil, of de honden welkom zijn. Voor de rest zijn er genoeg wandel mogelijkheden voor ons, we zullen ons niet vervelen.

Bron: zoover

Voorbereiding voor de honden

Ook al gaan we naar België, ik wil toch dat de paspoorten van de honden goed in orde is.

  • Dus alle inentingen
  • veiligheid in de auto
  • waar mogen honden wel/niet komen
  • Speelgoed voor de honden
  • paspoort van de honden meenemen

Ben je benieuwd hoe we het gaan krijgen hou mijn website in gaten voor blogs.

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply