Tag: een ABCtje

A~ Afrika

Één van mijn eerste reizen buiten Europa was Afrika geworden. Ik wilde zo graag de wilde dieren spotten, onder andere de big five. Sinds dien ben ik verliefd op Afrika geworden.

B~ Big five

Deze vijf dieren wil ik nog tegen komen in het wild, tijdens mijn rondreis in Afrika ben ik er vier tegen gekomen. Maar ik wil ze heel graag allemaal zien. De enige die ik nog wil zien is Jacht luipaard. Ik hoop dat het gaan gebeuren in mijn volgende reis naar Afrika.

C~ Costa Rica

Dit land staat al best lang op mijn Bucketlist. Graag wil ik dit gaan bezoeken voor de mooie wildlife die daar leeft. Maar elke keer komt het er niet van om het te boeken. Misschien dat het in 2018 gaat gebeuren, hou jullie op de ochtend.

D~ Dogs

Dogs die horen bij mijn leven, zolang ik me kan herinneren ben ik er mee opgeroeid.  Toen ik heel klein was een jaar of twee ben ik gebeten in me wang. Waar ik gelukkig niks meer van af weet, Ik wil niet weten hoe het zou zijn als ik geen honden in me leven zou hebben. Nu heb ik twee honden, ik zou niet zonder hun meer kunnen.

E~ Eiland

Ik zou ooit nog in me leven op een onbewoond eiland zitten, zoals expeditie Robinson. Dat ik kan ik bij Beyond Borders gaan doen, Misschien volgende jaar 2018 of het jaar er op.

F~ Fotograferen

Ik hou van fotograferen, maar met maten. Als ik op vakantie ga dan neem ik altijd mijn Camera’s mee Canon 1300D, Gopro 3. Maar in mijn thuisland neem ik meestal mijn Telefoon mee, alleen als ik echt op vakantie in mijn eigen land.

G~ Geduld

Geduld is geen sterke punt bij mijn, het enige waar ik geduld voor heb, zijn de dieren. Voor het reizen krijg ik ook steeds meer geduld, in de plaats van zoveel dingen zien. Heb ik geleerd om genoeg te genieten van de plekken die ik kan bezoeken.

H~ Horse

Vanaf mijn 6de jaar ben ik de paardenwereld gekomen. Nu jaren later zit ik er nog steeds in, maar nu met een eigen paard. Die is al redelijk op leeftijd (25) is, ik hoop dat ik nog lang van haar kan genieten.

I~  Instapkaart

Deze kaart vind ik altijd heel leuk om te krijgen, dat geef me echt een vakantie gevoel. Als het allemaal goed verloopt bij Douane, Dan mag ik gewoon weer op reis.

J~ Jetlag

Ik hoor heel veel mensen zeggen dat ze last hebben van een jetlag. Gelukkig heb ik daar geen last van, meestal ben ik binnen een dag al helemaal bekomen.

K~ Kamperen

Ik hou buiten in de natuur te zijn, zeker als ik op vakantie ga. Tijdens mijn rondreis in Afrika, heb 19 dagen in een tent overnacht. Heerlijk zo gevoel om natuur te zijn.

L~ Last minute

Op het laatste moment een reis boeken heb ik eigenlijk nog nooit gedaan. Het gaat niet zo makkelijk met mijn werk en dieren. Maar toch wil ik een keer boeken, dat ik dan volgende dag/weekend vertrek.

M~ Movie’s

Ik als een echte film gek, kijk ik bijna elke week wel wat films. Als het geen films zijn. Zijn het wel serie’s. Ook tijdens mijn vluchten heb ik mijn tablet bij, of het schermpje in het vliegtuig.

N~ Noorderlicht

Het noorderlicht (aurora) is echt één van mijn grootste wens. Ik ben in IJsland geweest, maar helaas geen noorderlicht tegen gekomen. Nu komt mijn volgende poging eraan, In December ga ik een weekje naar Lapland (Finland) dus ik hoop dat ik het deze keer tegen kan komen.

O~ Onweer

Onweer vindt ik een mooi natuurverschijnsel, vindt het altijd leuk als gaat onweren. Als je geluk heb dan zie je ook bliksem.

P~ paspoort

Mijn favoriete boekje, het heeft elke reiziger wel denk ik. Zoveel stempels verzamelen als ik kan. Mijn eerste paspoort had ik mijn stempels van Australië, Afrika en Amerika. Ik vond het zo jammer dat ik het in moest gaan leveren, maar gelukkig kon ik mijn paspoort gaan houden.

R~ Rondreizen

Reizen is mijn lifestyle geworden, Of het nu rondreizen is of weekendje weg/ met de honden. Zodra ik weer genoeg geld heb ben ik weer weer.

S~ Scuba Diving

In Australië heb ik in de Great Barry Reef gedoken, ik vond het zo leuk dat ik mijn Padi wil gaan halen. Alleen ik weet niet zeker of het gaat lukken, Ik kreeg last van mijn oren terwijl ik steeds dieper ging.

T~ Treinreizen

Elke keer als ik op reis ga, pak ik de trein richting Schiphol. Maar er nog veel meer mooie treinreizen dan alleen naar Schiphol. Wie weet ga ik nog een keer een Interial doen Europa.

U~ Uitzicht

Bij elke hike geniet ik van de uitzichten die ik krijg als ik mijn top heb bereikt. Het is niet alleen de hike maar ook van de vliegtuigraampje, bij korte vluchten dan. Ik zou graag bij lang vluchten ook bij het raampje willen zitten, maar helaas gaat dat niet wegens me benen.

V~ Vlucht

Ik ben dol op vliegen, in een vliegtuig dan. Want kleine vliegtuigje wordt ik meestal een beetje ziek. Want ik nu geweldig vindt aan vliegen, het vertrek van de grond. Als het vliegtuig klaar staat om te vertrekken, maar nog moet wachten. En dan eenmaal hoor je die motoren harder gaan draaien, dan gaat ie ineens vertrekken. Je wordt naar achter geduwd, vind het gewoon een heerlijk gevoel krijg gewoon kippenvel. Nu ook als ik er aan denk.

W~ Wereldreis

Ik zou heel graag nog een wereldreis maken, ik was al zes maanden gaan reizen. Maar ik wil heel graag nog een keer een jaar of twee weg, maar dan wel met mijn maatje Sky (hond).

Z~ Zambia (Victoria falls)

Zambia is echt één van de landen waar ik echt naar toe wil. Ik was al aan de andere kant geweest, de kant van Bostwana. Maar wil ik nu wil ik echt ook Devils pools bezoeken, je kan dan aan de rand van Victoria Falls zwemmen, en over rand kijken naar afgrond.

 

Sommige letters zoals de Q,X,Y staan er niet in, ik kon er niks bij verzinnen. Als jullie iets leuks weten, laat me het weten. Maar dit was mijn ABCtje voel je vrij om over te nemen. Zou het leuk vinden als je een linkje maakt voor Yvon. Als je er ééntje ga maken laat even weten dan kom ik even leven.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply