Verrassing van een vriendin: zelf vliegtuig besturen

 

Van een hele goeie vriendin heb ik een een verrassing gekregen om een vliegtuigje te besturen boven de Veluwe, omdat ik twee weken voor haar paarden heb gezorgd. Op de dag dat het gepland was,  wist ik nog niet waar we naar toe gingen, pas halve wegen ben ik er achter gekomen.  Omdat het voor een stukje rijden is, hebben we de honden mee genomen en dagtripje van gemaakt.  Maar helaas ging het niet volgens de planning, net voordat we de parkeerplaats op kwamen rijden kreeg me vriendin een telefoontje dat het niet door ging. Dat was echt balen, de weervoorspelling was slecht.

Het zat niks anders op dan terug te rijden naar Brabant. Maar een paar maanden later hebben we weer datum vast gelegd, dit keer zonder de honden. Toen ging het allemaal volgens plan, aangekomen je eigen laten wegen. En wachten op de instructeur, die was even met iemand anders de lucht in gegaan. In de tussen tijd was ik me vriendin aan het overhalen om mee te gaan vliegen, ze was al aan het twijfelen. Dus even haar vriend bellen of sms sturen, maar die liet het aan haar over. Ik ben best goed in mensen overtuigen dus me plan was geslaagd, ze ging mee het vliegtuigje in.

Het opstijgen en dalen dat mogen we niet, maar als het vliegtuigje eenmaal in de lucht is dan mag ik gaan sturen. Ik vond het eigenlijk best spannend, stel je voor dat weer neerstorten omdat ik stuur. Maar het was gewoon tegenovergesteld het was echt waanzinnig om het te doen. Me vriendin was gelukkig ook aan het genieten, zeker omdat ze het niet op vliegen is. Ze is er niet bang voor, er gebeuren zoveel vliegtuig ongelukken de laatste tijd. Maar we hebben er allebei van genoten. En het belangrijkste is, ben niet misselijk geworden waar ik wel bang voor was.

Dus mensen als je misselijke word in een klein vliegtuigje, moet je dat niet weerhouden. Want ik ben helemaal niet ziek geworden.

Ik heb mijn vliegcadeau bij Sky service Netherlands in Teuge gekregen. Gelukkig heeft dit bedrijf 40 jaar ervaring dus ik voelde me best veilig om het hier te vliegen.

Kadovliegles.nl – vanaf € 85,00 (1 persoon)

Wie droomt er niet van om zelf een vliegtuig te besturen?
Het kan nu, bestel een kadobon online op deze site.

Er wordt gevlogen vanaf vliegveld Teuge (tussen Apeldoorn en Deventer). Om de kosten hoeft U het niet te laten, vanaf € 85,00 hebt U al een vliegles die bestaat uit 10 minuten theorie en aansluitend 20 minuten zelf vliegen, motor aan-af.

Sky Service Netherlands BV
De Zanden 55, 7395 PA TEUGE
Tel: 055-32 32 201
info@skyservicenetherlands.nl
KvK Oost Nederland nr 08149169 – BTW nr: 81.70.237.68.B01

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Sandra augustus 12, 2017 at 12:55 pm

  leuk leuk leuk! Ik heb ooit een proefvliegles cadeau gekregen voor mijn verjaardag. Dat was het mooiste cadeau ooit! Ik slaakte ook een klein gilletje toen ik je post zag! Alles kwam ineens weer terug, Ik mocht wel gedeeltelijk dalen toen. En mijn vriend achterin werd hartstikke misselijk. Ik voorin ook niet… 😉

  • Reply mytraveljourney augustus 13, 2017 at 8:08 am

   hahaha leuk om te horen. Waar heb je het toen gedaan ?

 • Reply Mirteblogt augustus 12, 2017 at 3:14 pm

  Wauw wat een mooi uitzicht & wat een leuke verassing van je vriendin!

  • Reply mytraveljourney augustus 13, 2017 at 8:09 am

   Vond ik ook nu moet ik iets voor haar verzinnen.

 • Reply Ellen augustus 12, 2017 at 4:04 pm

  Dit lijkt mij zo’n toffe en unieke ervaring!

  • Reply mytraveljourney augustus 13, 2017 at 8:09 am

   Dat was het ook, alleen ik was echt bang dat ik misselijk zou worden.

  Leave a Reply