Ons vakantiepark in de Belgische Adrennen

Ik heb tegen mezelf gezegd als de honden meer dan jaar oud zijn, Gaan we met de meiden op vakantie. We hebben besloten om met de honden op vakantie te gaan in de maand september, omdat mijn moeder had al vakantie aan gevraagd voor die maand. Maar nu kwam de vraag van waar gaan we heen.

We zaten een beetje te twijfelen waar we naar toe zouden gaan. Mijn moeder wilde graag naar zee, maar ik wilde graag naar het natuur dan bos heet. Maar omdat er in het bos meer wandel mogelijkheden zijn, zijn we voor mijn idee gegaan.

Nu was nog de vraag, gaan we naar de Veluwe waar je ook heel veel wandelroutes tegen kom. Of gaan we naar onze buren de Belgische Ardennen. Maar omdat me moeder nog nooit in de Belgische Ardennen is geweest, zijn we daar voor gegaan. Nu nog een huisje vinden, zijn we voor de huisjes gegaan die kunnen huren van mensen of gewoon naar een park gegaan van Landal Greenparks. Voor onze eerste keer zijn we voor een park van Landal Greenparks , er zijn in totaal drie parken van Landal in België. Wij zijn voor het parkje gegaan dat boven op de berg ligt en een mooi uitzicht heeft over het dorpje Trois-Ponts. Het park waar ik het over is Landal Village les Gottales.

Het park is niet heel groot heeft 41 huisjes. Het zijn huisjes voor 2,4,6,8 personen, dus er is genoeg keuze. De reden voor ons dat we dit park hebben geboekt is het uiterlijke van de huisjes en natuurlijk het uitzicht. Ik zou zeker hier nog een keer terug komen.

Dit was onze omgeving wat we elke dag hadden gezien.

Ik zou zo iedereen dit park van harte aanbevelen.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply