Mijn favoriete 3 reisprogramma’s

Heel veel tijd om vaste tijden tv te kijken lukt me niet echt, gelukkig bestaat er tv gemist.  De meeste reisprogramma’s komen op tijden dat ik aan het werk ben. Maar gelukkig heb ik top 3 reisprogramma kunnen samen stellen, Ik wil graag die met jullie delen.

1: Floortje naar het einde van de wereld.

De naam zeg het al Floortje reis naar de afgelegen plekken ter wereld. Waar mensen kiezen om daar te wonen, Floortje loopt een paar dagen met hun mee. Soms zijn het echt unieke plekken, zo uniek dat ik af en toe zelf het gevoel heb om die kant op te gaan. Toen ik hoorde dat ze weg ging uit 3 op reis, vond ik het echt jammer. Floortje is echt iemand dat je gelijk aan reizen gaat denken. Maar toen kreeg ik te horen dat ze verder ging met het programma, Floortje naar het einde van de wereld.

Het programma komt op Nederland 1 (NPO 1), op zondag avond.

2: 3 op reis

Dit programma gaat over verschillende bestemming over de hele wereld, of het nou een steden tripje is of een verre reis. Je krijgt ze allemaal te zien, je zult veel ideeën krijgen voor je reizen. Door dit programma heb ik tijdens mijn backpack reis, de plekken kunnen bezoeken die ik nog zou hebben gezocht, of er op zijn gekomen. Ik heb 2 favoriete presentatoren, Chris Zegers en Geraldine Kemper.

Het programma is te zien op Nederland 1 (NPO 1) op zondag avond 20.00. Het heeft in de zomer wel een zomerstop helaas.

3: Helemaal het einde

Helaas kan ik dit programma niet altijd kijken, maar als ik tijd heb dan kijk ik graag naar. Dit programma zou ik me zo voor opgeven, wie wilt dat nou niet. Je huidige leven opgeven en ergens anders beginnen in een waanzinnig land. Als ik mag kiezen zou ik denk voor Australië of Nieuw-Zeeland gaan, maar het kan ook wel Afrika gaan worden. Ik ben zo gek op dieren, zulke waanzinnig wezens dat het zijn.

Welke 3 programma kijken jullie het liefste?

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply